dimarts, 31 de desembre del 2013

Primer pas del camí infinit...




Finalment ha arribat el final del semestre i és un bon moment per fer una valoració extraure conclusions.
Al llarg del semestre hem treballat molts i diversos temes, els quals ens han ajudat a millor en quan a futurs mestres. Però no només això! També hem millorat com a persones, adquirint coneixements que apliquem a la nostre vida quotidiana.
Com sabem, les TIC és algo que ja està integrat en la nostra societat i que estem en contacte a diari.
I COED, per exemple, hem treballar la comunicació, algo essencial tant com a mestre que com a persona que habita aquest món.
Ara hem fet un pas endavant molt important que ens serà útil però no s'acaba aquí, aquest ha estat el primer pas de molts que el seguiran.

La idea d'aquest blog ha sigut sempre la de compartir amb tots vosaltres els coneixements que hem anat treballant a l'aula i ús podesiu fer una idea del que treballavem.
Esper-ho que ho hagi aconseguit i ús hagi servit d'utilitat. Per parlt meva no tinc res més a dir, simplement donar les gràcies a tots els companys que han ajudat a donar vida aquest blog i aquí acaba el primer el primer pas i comença el seguent...




M'agrada pensar que l'educació és algo que no s'acaba. No s'acaba perquè té vida, és algo que sempre està en constatnt evolució i creixement. I que aquesta vida que té el camí de l'educació, és el que hem de transmetre com a mestres.

1 comentari: